Başkan Akman'dan aşı çağırısı

Gündem 02.07.2021 - 14:11, Güncelleme: 02.07.2021 - 14:11
 

Başkan Akman'dan aşı çağırısı

Yeni tip Koronavirüs (Covid-19) aşısının 3. dozunu yaptıran Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman, salgını yenmenin en etkili yollarından bir tanesinin de aşı olmaktan geçtiğini belirterek, vatandaşlara ‘Aşı olun’ çağrısında bulundu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın, ‘İki doz Covid-19 aşısını olmuş 50 yaş ve üzeri vatandaşlarımız ile sağlık çalışanlarımız 3. doz aşılarını yapabilir’ açıklamasının ardında Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman da Tuşba İlçe Sağlık Müdürlüğü ile ortaklaşa Belediye Hizmet Binası’nın bahçesinde oluşturulan aşı merkezine giderek 3. doz aşısını yaptırdı.  Sağlık çalışanlarına bu süreçte gösterdikleri gayret ve çabalarından dolayı teşekkür eden Başkan Akman, vaka sayıların azaldığı ve kısıtlamaların kademeli olarak kalktığı bugünlerde, Van’da da vaka sayısının yükselmemesinin temizlik, maske, mesafe kuralı ile birlikte aşı yaptırmakla mümkün olacağını vurguladı. Pandemi süresince gösterdikleri hassasiyetten dolayı vatandaşlara da teşekkür eden Başkan Akman, “Her hangi bir sebepten dolayı henüz aşı yaptırmayan herkesi gönül rahatlığıyla aşı olmaları için aşı merkezlerimize davet ediyorum. Randevulu veya randevusuz 18 yaş ve üzeri tüm vatandaşlarımız, şehir merkezi ile tüm ilçe hastanelerinde, toplum sağlığı merkezlerinde, aile hekimliklerinde, otogar, tren ve hava limanlarında kurulan mobil aşı stantlarında ücretsiz olarak Covid-19 aşılarını yaptırabilirler” ifadelerini kullandı.
Yeni tip Koronavirüs (Covid-19) aşısının 3. dozunu yaptıran Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman, salgını yenmenin en etkili yollarından bir tanesinin de aşı olmaktan geçtiğini belirterek, vatandaşlara ‘Aşı olun’ çağrısında bulundu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın, ‘İki doz Covid-19 aşısını olmuş 50 yaş ve üzeri vatandaşlarımız ile sağlık çalışanlarımız 3. doz aşılarını yapabilir’ açıklamasının ardında Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman da Tuşba İlçe Sağlık Müdürlüğü ile ortaklaşa Belediye Hizmet Binası’nın bahçesinde oluşturulan aşı merkezine giderek 3. doz aşısını yaptırdı. 

Sağlık çalışanlarına bu süreçte gösterdikleri gayret ve çabalarından dolayı teşekkür eden Başkan Akman, vaka sayıların azaldığı ve kısıtlamaların kademeli olarak kalktığı bugünlerde, Van’da da vaka sayısının yükselmemesinin temizlik, maske, mesafe kuralı ile birlikte aşı yaptırmakla mümkün olacağını vurguladı. Pandemi süresince gösterdikleri hassasiyetten dolayı vatandaşlara da teşekkür eden Başkan Akman, “Her hangi bir sebepten dolayı henüz aşı yaptırmayan herkesi gönül rahatlığıyla aşı olmaları için aşı merkezlerimize davet ediyorum. Randevulu veya randevusuz 18 yaş ve üzeri tüm vatandaşlarımız, şehir merkezi ile tüm ilçe hastanelerinde, toplum sağlığı merkezlerinde, aile hekimliklerinde, otogar, tren ve hava limanlarında kurulan mobil aşı stantlarında ücretsiz olarak Covid-19 aşılarını yaptırabilirler” ifadelerini kullandı.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber