Başhekim Çelik'ten Yoğun Bakım Müjdesi!

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.03.2021 - 17:53, Güncelleme: 19.03.2021 - 17:53
 

Başhekim Çelik'ten Yoğun Bakım Müjdesi!

Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi VEAH, bünyesinde 29 yataklı 3. Basamak Yoğun Bakım Ünitesinin hizmete gireceğinin müjdesini verdi. Hastane Başhekimi Doç.Dr. Sebahattin Çelik beraberindeki Başhekim yardımcısı Opr.Dr. Kadir Bartın,29 yataklı 3.Seviye Erişkin Yoğun Bakım Ünitesi’nin inşaatı devam eden ve, birkaç gün içerisinde ilimizdeki diğer yoğun bakım ünitelerinin de hizmete gireceğini, böylelikle hastalarımıza hizmet verdiğimiz mevcut Yoğun Bakım kapasitemizin önemli sayılara ulaştığını ve nitelik açısından ciddi yenilemeler yapıldığını belirtti.S.b.ü Sağlık Bilimleri Üniversitesi Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi VEAH 3.Seviye Yoğun Bakım Hizmeti vereceğini paylaşan Başhekim Dr.Çelik ,“Van Hastanelerinde artırdığımız 29 yataklı 3. Seviye Yoğun Bakım ünitesinin ilimiz vatandaşlarımıza şifa dağıtacağını, burada görev yapan Uzman Hekimlerimiz ve Hemşirelerimiz ile görevli tüm çalışma arkadaşlarımızın gece gündüz demeden ortaya koydukları gayret ve fedakârlığın her türlü övgüyü hak ettiğini ve onlara sonsuz teşekkür ederek, hep birlikte vatandaşlarımıza hizmet etmenin mutluluğunu yaşadıklarını” söyledi.Başhekim Çelik, “Bakanlığımız tarafından 2003 yılında açıklanan Sağlıkta Dönüşüm Programı’nda yer alan ve en önemli hedeflerden biri olan Sağlık Bakanlığının ‘planlayıcı ve denetleyici’ bir role sahip olması ilkesinden yola çıkarak Van ilimizde özellikli birimlere yönelik olarak yürütülen planlama ve düzenleme çalışmalarında önemli düzeyde ilerleme kaydettik.” diye konuştu.Hastane ek binası bünyesinde hizmete açılacak olan 10 Yataklı 3.Basamak Erişkin Yoğun Bakım Ünitesi ve birkaç gün içerisinde hizmete gireceğinin müjdesini ve diğer yoğun bakım ünitelerinin açılmasıyla birlikte il dışına yapılan hasta sevklerimizin en aza indirileceğini sözlerine ekledi.


Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi VEAH, bünyesinde 29 yataklı 3. Basamak Yoğun Bakım Ünitesinin hizmete gireceğinin müjdesini verdi.


Hastane Başhekimi Doç.Dr. Sebahattin Çelik beraberindeki Başhekim yardımcısı Opr.Dr. Kadir Bartın,29 yataklı 3.Seviye Erişkin Yoğun Bakım Ünitesi’nin inşaatı devam eden ve, birkaç gün içerisinde ilimizdeki diğer yoğun bakım ünitelerinin de hizmete gireceğini, böylelikle hastalarımıza hizmet verdiğimiz mevcut Yoğun Bakım kapasitemizin önemli sayılara ulaştığını ve nitelik açısından ciddi yenilemeler yapıldığını belirtti.
S.b.ü Sağlık Bilimleri Üniversitesi Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi VEAH 3.Seviye Yoğun Bakım Hizmeti vereceğini paylaşan Başhekim Dr.Çelik ,“Van Hastanelerinde artırdığımız 29 yataklı 3. Seviye Yoğun Bakım ünitesinin ilimiz vatandaşlarımıza şifa dağıtacağını, burada görev yapan Uzman Hekimlerimiz ve Hemşirelerimiz ile görevli tüm çalışma arkadaşlarımızın gece gündüz demeden ortaya koydukları gayret ve fedakârlığın her türlü övgüyü hak ettiğini ve onlara sonsuz teşekkür ederek, hep birlikte vatandaşlarımıza hizmet etmenin mutluluğunu yaşadıklarını” söyledi.
Başhekim Çelik, “Bakanlığımız tarafından 2003 yılında açıklanan Sağlıkta Dönüşüm Programı’nda yer alan ve en önemli hedeflerden biri olan Sağlık Bakanlığının ‘planlayıcı ve denetleyici’ bir role sahip olması ilkesinden yola çıkarak Van ilimizde özellikli birimlere yönelik olarak yürütülen planlama ve düzenleme çalışmalarında önemli düzeyde ilerleme kaydettik.” diye konuştu.
Hastane ek binası bünyesinde hizmete açılacak olan 10 Yataklı 3.Basamak Erişkin Yoğun Bakım Ünitesi ve birkaç gün içerisinde hizmete gireceğinin müjdesini ve diğer yoğun bakım ünitelerinin açılmasıyla birlikte il dışına yapılan hasta sevklerimizin en aza indirileceğini sözlerine ekledi.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber