Atacan Spor'dan Müthiş Kampanya

Gündem 18.03.2022 - 22:40, Güncelleme: 18.03.2022 - 22:40
 

Atacan Spor'dan Müthiş Kampanya

Atacan SporCenter mağazası büyük indirim ve özel kampanyalar ile müşterilerine jest yaptı.

Cumhuriyet Caddesi Yıldız İş Merkezi karşısında köklü hizmet tarihi ile bilinen Atacan SporCenter Mağazası, büyük indirim ve özel kampanyaları ile kent halkı tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.  Atacan Spor Center mağazası İşletme Sahibi İş İnsanı Turgay Atacan "Müşterilerimiz bizm için çok kıymetlidir. Yılın belli aralıklarında özel kampanyalarımız ile hizmetlerimize devam ediyoruz.  Bu yılda Van Shopping Fest kapsamınsa mesai saatlerimizde alışveriş yapan herkese her akşam 17.00'da çekilişlerimiz olacaktır. Müşterilerimiz hem indirimli alışveriş yapma imkanı hem de çekilişlerimizde hediye kazanma fırsatı bulacak.   Çekilişlerimizde hak kazanan müşterilerimize hergün,  ayakkabı, 3 T-shırt,, ve 3 spor çorap dağıtılacak.  Amacımız bu zorlu süreçte insanlarımızın yüzünü güldürmektir" diyen işletme sahibi Atacan " Sosyal faaliyetlerimizle halkımızla iç içe olmak istiyoruz. Yaptığımız indirim ve kampanyalarımızda hiçbir ticari kazanç gözetmiyoruz. Samimiyetmizle halkımızla kucaklaşmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.        
Atacan SporCenter mağazası büyük indirim ve özel kampanyalar ile müşterilerine jest yaptı.

Cumhuriyet Caddesi Yıldız İş Merkezi karşısında köklü hizmet tarihi ile bilinen Atacan SporCenter Mağazası, büyük indirim ve özel kampanyaları ile kent halkı tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. 


Atacan Spor Center mağazası İşletme Sahibi İş İnsanı Turgay Atacan "Müşterilerimiz bizm için çok kıymetlidir. Yılın belli aralıklarında özel kampanyalarımız ile hizmetlerimize devam ediyoruz. 


Bu yılda Van Shopping Fest kapsamınsa mesai saatlerimizde alışveriş yapan herkese her akşam 17.00'da çekilişlerimiz olacaktır. Müşterilerimiz hem indirimli alışveriş yapma imkanı hem de çekilişlerimizde hediye kazanma fırsatı bulacak.  


Çekilişlerimizde hak kazanan müşterilerimize hergün,  ayakkabı, 3 T-shırt,, ve 3 spor çorap dağıtılacak. 
Amacımız bu zorlu süreçte insanlarımızın yüzünü güldürmektir" diyen işletme sahibi Atacan " Sosyal faaliyetlerimizle halkımızla iç içe olmak istiyoruz. Yaptığımız indirim ve kampanyalarımızda hiçbir ticari kazanç gözetmiyoruz. Samimiyetmizle halkımızla kucaklaşmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

       

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber