Aşka Yanmalı Mevlana Oyunu Gevaş'ta sahnelenecek

Kültür-Sanat 13.01.2023 - 12:02, Güncelleme: 13.01.2023 - 12:02
 

Aşka Yanmalı Mevlana Oyunu Gevaş'ta sahnelenecek

Gevaş Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri çerçevesinde Mevlananın hayatındandan kesitlere yer verilen Aşka Yanmalı tiyatro oyununu Gevaş'ta sanatseverlerlerle buluşturmaya hazırlanıyor. Söz konusu oyun daha önce de iki sefer Van'da ve turne kapsamında Muradiye İlçesinde sahnelenmişti.

Gevaş Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri çerçevesinde Mevlananın hayatındandan kesitlere yer verilen Aşka Yanmalı tiyatro oyununu Gevaş'ta sanatseverlerlerle buluşturmaya hazırlanıyor. Söz konusu oyun daha önce de iki sefer Van'da ve turne kapsamında Muradiye İlçesinde sahnelenmişti.   Aziz Saydut Tiyatro topluluğu tarafından sahnelen oyun Van'da ve Muradiye ilçesinde de büyük bir ilgiyle karşılaşmıştı.   Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer ise söz konusu etkinlikle ilgili bir açıklama yaptı. Sezer;  " Gevaş'lı hemşehrilerimize hizmet noktasında ne yapsak azdır. Belediye hizmetleri sadece. yol, kaldırım ve temizlikten ibaret değildir. İlçemizde daha önce de hem sosyal hem de kültürel bir çok etkinliği yapmıştık. İstedik ki bu sefer de hayatımızda ve değerlerimizde çok büyük bir öneme sahip olan Mevlana'yı anlatan tiyatro oyununu halkımızla buluşturalım. Bu vesile bir kez daha hemşehrilerimizi 15 Ocak Pazar günü Vizontele Sinema salonuna Aşka  Yanmalı Mevlana oyununu izlemeye davet ediyorum" dedi.     Haber Ropörtaj :Ercan Ulutaş  
Gevaş Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri çerçevesinde Mevlananın hayatındandan kesitlere yer verilen Aşka Yanmalı tiyatro oyununu Gevaş'ta sanatseverlerlerle buluşturmaya hazırlanıyor. Söz konusu oyun daha önce de iki sefer Van'da ve turne kapsamında Muradiye İlçesinde sahnelenmişti.

Gevaş Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri çerçevesinde Mevlananın hayatındandan kesitlere yer verilen Aşka Yanmalı tiyatro oyununu Gevaş'ta sanatseverlerlerle buluşturmaya hazırlanıyor.

Söz konusu oyun daha önce de iki sefer Van'da ve turne kapsamında Muradiye İlçesinde sahnelenmişti.

 

Aziz Saydut Tiyatro topluluğu tarafından sahnelen oyun Van'da ve Muradiye ilçesinde de büyük bir ilgiyle karşılaşmıştı.

 

Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer ise söz konusu etkinlikle ilgili bir açıklama yaptı. Sezer;  " Gevaş'lı hemşehrilerimize hizmet noktasında ne yapsak azdır. Belediye hizmetleri sadece. yol, kaldırım ve temizlikten ibaret değildir. İlçemizde daha önce de hem sosyal hem de kültürel bir çok etkinliği yapmıştık. İstedik ki bu sefer de hayatımızda ve değerlerimizde çok büyük bir öneme sahip olan Mevlana'yı anlatan tiyatro oyununu halkımızla buluşturalım. Bu vesile bir kez daha hemşehrilerimizi 15 Ocak Pazar günü Vizontele Sinema salonuna Aşka  Yanmalı Mevlana oyununu izlemeye davet ediyorum" dedi.

 

 

Haber Ropörtaj :Ercan Ulutaş

 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber