VATSO Başkanı Kandaşoğlu'ndan Ramazan Bayramı mesajı

Van Ticaret ve Sanayi İş İnsanları Derneği (VATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
Van Ticaret ve Sanayi İş İnsanları Derneği (VATSO) Yönetim Kurulu Başkanı ve hayırsever İş İnsanı Zahir Kandaşoğlu mesajında"Ramazan Bayramınızı kutlar, sizlere, ailenize, milletimize, ülkemize, sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini dilerim" dedi.


Başkan Kandaşoğlu mesajının devamında:
Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan bir Ramazan Ayı’nı daha uğurlamanın manevi hüznünü yaşarken, kutlu bir bayrama daha erişmenin ise mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Bu bayramın birlik, beraberlik, kardeşlik duygularımızın pekişmesine, kırgınlıkların giderilmesine, hayırseverlik ve iyilik duygularımızın yeşermesine vesile olmasını temenni ediyorum. 


Bu vesileyle İslam Alemi’nin, aziz milletimizin ve Vanlı hemşehrilerimin Mübarek Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyor, Bayramın bütün insanlığa barış, huzur ve sağlık getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum" ifadelerini kullandı.