VAN ATATÜRK LİSESİ'SİNDEN BÜYÜK BAŞARI

Van İpekyolu Atatürk Anadolu Lisesi ilk onbinde beş, ilk ellibinde yirmiiki, ilk yüzbinde yetmişsekiz derece elde ederek başarılarına bir yenisini ekledi.

Söz konusu süreçle ilgili gazetemize konuşan Van Atatürk Anadolu Lisesi Müdürü Yusuf Sarıkaya " 12.sınıfta okuyan öğrenci kardeşlerimizin merakla bekledikleri tercih süreci başladı. Haliyle eğitim camiasını yakından ilgilendiren bu süre zarfında bir çok öğretmenimizin emeği var.

 

Van'ın en eski lisesi konumda olan ve köklü bir mazisi bulunan Van İpekyolu Atatürk Anadolu Lisesi olarak Türkiye geneli bir çok öğrencimizi listenin üst sıralarında görmenin gururunu yaşıyoruz. Tabi listede belirtmediğimiz başka dereceler de var. İstediği bölüme tercih yapacak bir çok öğrencimiz mevcuttur. Bu vesileyle onların bu heycanlı zamanlarında deneyimli rehberlik öğretmenlerimizle birlikte en doğru metodla elimizden geldiği kadar onlara yardımcı olacağız inşallah. Bu vesileyle tercih sürecindeki tüm öğrenci kardeşlerimize tekrar başarılar dilerim. İnşallah her şey gönüllerince olur, diyerek sözlerini tamamladı.

 

Haber Ropörtaj : Ercan Ulutaş