Tuşba’da Gönül Seferberliğİ
AK Parti Tuşba İlçe Başkanı Ümit Kanan, hafta sonu sabahın erken saatlerinde Bardakçı Mahallesi Esentepe Sokak’ta vatandaşlarla bir araya gelerek, halkın sorun ve taleplerini dinledi. Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte gerçekleştirdiği ziyarette Başkan Kanan, sıcak bir ilgiyle karşılandı.
Mahalle sakinlerinin taleplerine kulak veren Kanan, yaptığı konuşmada “Sizlerin derdi, bizlerin derdidir. Mahallemizin eksiklerini biliyoruz, çözüm için hep birlikte mücadele edeceğiz. El ele verip daha yaşanabilir bir Tuşba’yı hep birlikte inşa edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Başkan Kanan, aynı gün içerisinde Seyrantepe Mahallesi’ni de ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu. “İlçemizde yaşayan her bir vatandaşımıza eşit mesafedeyiz. Tek hedefimiz halkımızın sorunlarına çözüm bulmak. Sizler bizim için kıymetlisiniz. Bu anlamda tüm gücümüzle yanınızda olacağız,” diyerek halkla iç içe olmanın önemine dikkat çekti.
Tuşba’nın dört bir yanında aktif saha çalışmalarını sürdüren Ümit Kanan’ın bu ziyaretleri, vatandaşlar arasında memnuniyetle karşılanırken, "sorunlara yerinde çözüm" anlayışının sahaya yansıyan örneği olarak değerlendirildi.
Vanhaberleri – Van Haber – Yerel Van Haber – Yerel Haberler