Genç Kanaat önderi Atlı Yüksekova'da Büyük Coşkuyla Karşılandı

Yüksekova’daki ziyareti esnasında bazı Kamu Kurumları ve Sivil Toplum Kuruluşlarını, merkez ve ilçe köylerini ziyaret eden genç kanaat önderi Atlı, bölgesel barışın birlik ve beraberliğin sağlanması vurgusu yaptı.

Ziyaret esnasında konuşan Atlı, “Bizim var oluşumuzun temeli birlik ve beraberliğimizdir. Ülkemize, vatanımıza ve değerlerimize sahip çıkarak daha güzel bir gelecek inşa edebiliriz "dedi.

Atlı sözlerine devamla; “Memleketimizi daha yaşanılır bir yer yapmak, herkesi aş ve iş sahibi yapmak, insanımızı başımızın üstünde tutarak sorunlarına çözüm bulmak, bütün husumetlerin barışla sonuçlanması için çabalamak boynumuzun borcudur. Biz kocaman bir aileyiz ve her bir ferdimiz gözümüzün nurudur. Elbette ki sorunlarımız, sıkıntılarımız vardır fakat el ele vererek hepsinin üstesinden gelmeye muktediriz. Esasında bizim memleketimizin her karış toprağı bereketlidir, her insanımız ülkemize katma değer katabilecek kapasiteye sahiptir. Mevcut potansiyelimizi harekete geçirdiğimizde huzur ve bolluk dolu bir gelecek bizleri beklemektedir. Gücümüzün farkında olalım. Bu düşüncelerle bizlere ziyaretlerde eşlik edenlere ve bizi ağırlayan değerli insanlarımıza şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Kanaat önderi Atlı iki günlük yoğun ziyaretlerinde son olarak da ilçenin önde gelen Diri Aşireti’nin büyüğü Hacı İdris Öner'i evinde kalabalık bir heyetle ziyaret etti.


Haber: Celil Çelçok /Hakkari