Bölge Hastanesinin Mimarları

S.B.Ü Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev yapan Vanlı doktorlar başarıları ile kentin gururu oldular.


Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Kamil Yavuze ve Başhekim Yardımcısı Remzi Sarıkaya, Doçentlik ünvanları alarak akademik başarlarına bir yenisini daha eklediler.


Göz doktoru ile yaptığı ameliyatlarla adında söz ettirerek, daha sonra Bölge hastanesinde Başhekim olarak görev yapan Doçent Dr.Kamil Yavuzer, başarı için durmadan çalışmalarını sürdürüyor. Göreve geldiği günden bu yana hastanenin tüm kademelerinde çalışan personel arasında hiç ayırım yapmadan eşitlik ilkesine göre hareket eden Başhekim Yavuzer bu tututmuyla herkesken büyük takdir topladı.
Bölge hastanesi Kalp merkezinin önemli doktorlarından Van'ın gururu olan Remzi Sarıkaya'da başarıları ile hemşehrilerinin sevgisine mazhar oldu.
İnsani yaklaşımları,  tanı, tedavi ve cerrahi operasyonları ile herkesin takdir ettiği doktorları arasında yer alan Remzi Sarıkaya Doçentlik ünvanı alarak başarısına bir yenisini eklemiş oldu.


Kendi görev ve sorumluluğunca büyük işlere imza atarak, akademik kariyerlerini Doçentlik ünvanı ile süsleyen  Doçent Dr.Kamil Yavuzer'e ve Doçent Dr. Remzi Sarıkaya'ya  www.yerelvanhaber.com ekibi olarak bizlerde hemşehrilerimize  çalışmalarında nice üstün başarılar diliyoruz.