BAŞKAN BAŞDİNÇ YÜZLERCE KİŞİYİ İSTIHDAM EDECEK TEKSTİL FABRİKASI AÇILIŞINA KATILDI

AK Parti Tuşba İlçe Başkanı Mehmet Nuri Başdinç Organize Sanayi Bölgesinde kurulan Roni's Tekstil fabrikasının açılış törenine katıldı.

Tuşba İlçe Organize ve Sanayi Bölgesinde istihdama büyük katkı sağlayacak Roni's Tekstil fabrika açılış törenine AK Parti Tuşba İlçe Başkanı Mehmet Nuri Başdinç, Yönetim Kurulu Üyeleri ve vatandaşlar katıldı.


Açılış konuşmasını yapan Başkan Başdinç " Tekstil sektöründe faaliyet gösterecek olan Roni's Tekstil fabrikasının açılışı hayırlı olsun diyerek Tekstil işletmesini hayata geçiren değerli girişimcilerimize teşekkür eder, bol ve hayırlı kazançlar temenni ediyorum" dedi.
Başdinç "Sanayi ve tekstil bölgesi olan Tuşba ilçemizde yüzlerce kişiyi istihdam edecek tekstil fabrikanın açılışı cok değerli bir yatırımdır.
Her sektörde olduğu gibi, tekstil sektöründe de göz dolduran gelişmeler yaşıyoruz. Bu sektörün ilçe genelindeki hareketliliği hakikaten yarınlar için umut veriyor. AK Parti hükümetimiz üretime dönük yatırımlar konusunda kapıları sonuna kadar açıyor ve yatırımcılar destekleniyor.
Bu hususta ilçemiz her alanda fabrikaların kurulmasında son derece elverişlidir" ifadelerini konuştu.