AK PARTİ VAN TEŞKİLATLARI ARALIKSIZ ÇALIŞIYOR

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.12.2020 - 20:30, Güncelleme: 17.12.2020 - 20:30
 

AK PARTİ VAN TEŞKİLATLARI ARALIKSIZ ÇALIŞIYOR

Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgın hastalığına rağmen çalışmalarını temizlik, maske, mesafe kurallarına uygun gerçekleştiren Ak Parti Van teşkilatları büyük özveri ile çalışarak İl başkanı Kayhan Türkmenoğlu tarafından büyük takdir gördü. Rekor bir katılım ile 7. Olağan İl Kongresini gerçekleştirdikten sonra aynı heyecan ve azimle çalışan Ak Parti Van kadroları İl Başkan Yardımcıları, İlçe Başkanları Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Koordinatörleri yaptıkları faaliyetleri ile Başkan Kayhan Türkmenoğlu tarafından takdirle karşılandı. Özalp İlçe Çalışmaları; Ak Parti Özalp İlçe Başkanı Ercan Ağar Yönetim Kurulu Üyeleri ve Mahalle başkanları ile toplantılarını titizlikle sürdüren İlçeden Sorumlu Koordinatör Handan Fidan bilgi birikim ve tecrübelerini kullanarak halkın hizmeti için çalışmalarını sürdürüyor. Edremit İlçe Çalışmaları; Babacan tavır ve sempatisiyle halk tarafından oldukça sevilen Ak Parti Edremit İlçe Koordinatörü Emin Ebeperi, İlçe Başkanı Sezer Bayramoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleriyle düzenli olarak toplantılar yapıyor. Ak Parti hizmet politikalarıyla ‘’Turizm Cenneti’’ olarak tanınan Edremit ilçesinin daha çok gelişmesi için çalışan Koordinatör Ebeperi, ‘’ Ak Partimizin iktidar olmasıyla beraber devrim niteliğinde yaptığımız hizmetler millete verdiğimiz değerdir’’ vurgusunu yaptı. Başkale İlçe Çalışmaları; Ak Parti Başkale İlçe Koordinatörü Murat Kiraz İlçe Başkanı Muğdat Saruhan ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle sürekli olarak bir geliyor. Van’da 13 İlçe arasında Başkale Ak Partinin Kalesi olacağını söyleyen Koordinatör Kiraz’’ Yaptığımız çalışmalar ilçe halkı tarafından memnuniyetle karşılanıyor. Allah nasip ederse 2023 seçimlerinde Başkale’de tarih yazacağız’’dedi.

Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgın hastalığına rağmen çalışmalarını temizlik, maske, mesafe kurallarına uygun gerçekleştiren Ak Parti Van teşkilatları büyük özveri ile çalışarak İl başkanı Kayhan Türkmenoğlu tarafından büyük takdir gördü.


Rekor bir katılım ile 7. Olağan İl Kongresini gerçekleştirdikten sonra aynı heyecan ve azimle çalışan Ak Parti Van kadroları İl Başkan Yardımcıları, İlçe Başkanları Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Koordinatörleri yaptıkları faaliyetleri ile Başkan Kayhan Türkmenoğlu tarafından takdirle karşılandı.
Özalp İlçe Çalışmaları;
Ak Parti Özalp İlçe Başkanı Ercan Ağar Yönetim Kurulu Üyeleri ve Mahalle başkanları ile toplantılarını titizlikle sürdüren İlçeden Sorumlu Koordinatör Handan Fidan bilgi birikim ve tecrübelerini kullanarak halkın hizmeti için çalışmalarını sürdürüyor.
Edremit İlçe Çalışmaları;
Babacan tavır ve sempatisiyle halk tarafından oldukça sevilen Ak Parti Edremit İlçe Koordinatörü Emin Ebeperi, İlçe Başkanı Sezer Bayramoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleriyle düzenli olarak toplantılar yapıyor.
Ak Parti hizmet politikalarıyla ‘’Turizm Cenneti’’ olarak tanınan Edremit ilçesinin daha çok gelişmesi için çalışan Koordinatör Ebeperi, ‘’ Ak Partimizin iktidar olmasıyla beraber devrim niteliğinde yaptığımız hizmetler millete verdiğimiz değerdir’’ vurgusunu yaptı.
Başkale İlçe Çalışmaları;
Ak Parti Başkale İlçe Koordinatörü Murat Kiraz İlçe Başkanı Muğdat Saruhan ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle sürekli olarak bir geliyor.
Van’da 13 İlçe arasında Başkale Ak Partinin Kalesi olacağını söyleyen Koordinatör Kiraz’’ Yaptığımız çalışmalar ilçe halkı tarafından memnuniyetle karşılanıyor. Allah nasip ederse 2023 seçimlerinde Başkale’de tarih yazacağız’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber