Admin | 20 Aralık 2017 | Eğitim, Foto Galeri, Genel, Gündem, Manşet, Uncategorized, Video Galeri, Yerel Haberler A- A+
İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk, İpekyolu Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezi’ne bir ziyaret gerçekleştirdi.
Merkezde incelemeler yapan Öztürk, kültür, sosyal ve eğitime yönelik faaliyetlerin en az alt ve üstyapı faaliyetleri kadar önemli olduğunu vurgulayarak, merkezde verilen eğitimlerin vatandaşlarımızın ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda belirlendiğini belirtti.
Özellikle, Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) hazırlanan gençlerimizle ilgilenen Öztürk, kendilerine bu zorlu sınav sürecinde gerekli her türlü desteğin verileceğini söyledi.
Öztürk daha sonra merkezin yenilenen bölümlerinde incelemelerde bulundu ve yetkililerden bilgi aldı.